Terugzending & garantie

1. Een 30 dagen retourbeleid

  Wij hanteren een 30 dagen retourbeleid, wat betekent dat u 30 dagen de tijd heeft na ontvangst van uw artikel om een retour aan te vragen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen wij u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

  Om in aanmerking te komen voor een terugzending, moet uw artikel in dezelfde staat zijn als waarin u het ontvangen hebt, dat wil zeggen, het mag niet gebruikt zijn en het moet in de originele verpakking zitten, samen met de verschillende accessoires. U hebt ook uw factuur of uw aankoopbewijs nodig.

  Om uw artikel te kunnen terugzenden, kunt u contact met ons opnemen via info@izybaby.nl. Als uw terugzending aanvaard wordt, sturen wij u een terugzendingsvalidatie, samen met de instructies over hoe en waar u uw pakket heen moet sturen. Artikelen die zonder voorafgaande retouraanvraag naar ons teruggestuurd worden, worden niet aanvaard.

  U kunt ons altijd contacteren voor vragen in verband met de terugzending van het artikel op info@izybaby.nl

   

  2. Product met gebreken

  Inspecteer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op via info@izybaby.nl als het artikel defect of beschadigd is, of als u het verkeerde artikel ontvangen hebt, zodat wij het probleem kunnen analyseren. Vermeld uw naam, ordernummer en zorg ervoor dat u foto's en/of video's van het defecte, beschadigde of verkeerde artikel bijvoegt, zodat wij een omruiling kunnen uitvoeren. Als u een beschadigd artikel hebt ontvangen, hebt u recht op een omruiling.

  2.1 Uitwisseling (indien van toepassing)

  De snelste manier om er zeker van te zijn dat u een nieuw produkt krijgt, is het artikel dat u hebt, terug te zenden. Zodra de terugzending aanvaard is, doet u een afzonderlijke aankoop voor het nieuwe artikel.

  2.2 Terugbetaling (indien van toepassing)

  Wij zullen u op de hoogte brengen zodra wij uw retourzending ontvangen en geïnspecteerd hebben, en u laten weten of de terugbetaling al dan niet goedgekeurd is. Als de terugbetaling goedgekeurd is, krijgt u automatisch uw geld teruggestort via uw oorspronkelijke betaalwijze. Houdt u er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of credit card maatschappij de terugbetaling verwerkt en verstuurd heeft. Alleen niet-geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Afgeprijsde artikelen kunnen helaas niet terugbetaald worden.

   

  3. Levenslange garantie

  izybaby garandeert zijn producten voor een levensduur van 2 jaar na de oorspronkelijke aankoopdatum tegen defecten in vakmanschap of materialen, die het gevolg zijn van normaal gebruik van het apparaat. De levenslange garantie van izybaby komt in de plaats van de wettelijke garantie van 2 jaar en gaat in op het einde van de wettelijke garantie van 2 jaar. De garantie dekt onderdelen die de werking van het apparaat beïnvloeden. Zij dekt NIET normale slijtage van het product, inclusief batterij, cosmetische verslechtering, of schade veroorzaakt door ongelukken, laten vallen, verkeerd gebruik of verwaarlozing. De garantie omvat ook breuk, verlies, diefstal of elke wijziging die verband houdt met een externe gebeurtenis. Elke poging om het toestel (of zijn accessoires) te openen of te demonteren doet de garantie teniet.

  Tijdens de garantieperiode, als u een defect ontdekt en izybaby op de hoogte brengt via info@izybaby.nl, zullen wij het product gratis vervangen, naar ons goeddunken. Garantieclaims moeten met redelijk bewijsmateriaal gestaafd worden. Om uw garantie te valideren, dient u het origineel van uw aankoopfactuur te bewaren. Vervangende producten waarvoor een garantieclaim wordt ingediend, komen in aanmerking voor verlenging van de levenslange garantie.

  Om aanspraak te maken op uw garantie, neemt u contact met ons op via info@izybaby.nl. Vermeld uw naam, uw originele aankoopfactuur, uw ordernummer en zorg ervoor dat u foto's en/of video's van het defecte artikel bijvoegt, zodat wij een omruiling kunnen verwerken.

   

  4. Verzending

  Om uw product terug te sturen, moet u het aangetekend met ontvangstbewijs sturen naar ByUs SARL, 12 Rue du Chateau d'Eau, 3364 Leudelange, Luxemburg.

  U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten bij het terugzenden van uw artikel. De verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling krijgt, zullen de verzendkosten voor de terugzending van uw terugbetaling afgetrokken worden.

  De levertijd voor het omruilen van uw product, kan variëren naargelang uw woonplaats. Als u een van onze producten verzendt, moet u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. Wij garanderen niet dat wij uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

  Dit is een standaard cookiemelding die u eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

  PRIVACYBELEID