FAQs

Hoe lang duurt de garantie?

Onze producten hebben een levenslange garantie, naast de wettelijke garantie van 2 jaar.
Zie ons terugzend- en garantiebeleid voor meer informatie.

Hoe kunt u in contact komen met het izybaby team?

Onze klantendienst is bereikbaar van maandag of vrijdag van 10 tot 14 uur op het volgende adres: info@izybaby.fr. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +352 20 33 17 53

Wat zijn de leveringstermijnen van izybaby ?

Exclusief de voorbereidingstijd van uw bestelling (24 uur), zal uw flessenwarmer uw kleine familie bereiken binnen 72 uur na levering in Duitsland en Oostenrijk en binnen 5 tot 7 werkdagen voor levering in Zwitserland.

Tot welke temperaturen kan de Nomad™ Flessenwarmer opwarmen?

U kunt de temperatuur instellen tussen 37°C en 50°C. Kies de temperatuur die bij het comfort van uw kind past. Merk op dat 37°C de ideale en voorkeurstemperatuur voor baby's is.

Is de Nomad™ flessenwarmer geschikt voor baby's?

izybaby garandeert een hoge kwaliteit en een veilige fabricage, ook voor ouders en baby's. Onze flessenwarmer is speciaal ontworpen voor het gebruik van voeding voor zuigelingen en baby's en heeft de volgende kenmerken:
  • CE-RoHs-FDD goedgekeurd
  • BPA-Vrij
  • PVC-vrij
  • Latex Vrij
  • Ftalaatvrij
  • voedingssilicone
  • ABS omhulsel met hoge bescherming
  • SUS316L roestvrij staal van levensmiddelenkwaliteit
  • Veiligheidsvergrendeling en -verzegeling
  • Slimme temperatuurregeling

Is mijn fles geschikt voor de Nomad™ Flessenwarmer?

Alle flessen zijn compatibel, want u hoeft alleen maar uw melk of water in de Nomad™ Flessenwarmer te gieten, om uw fles voor te bereiden. Als de temperatuur eenmaal bereikt is, hoeft u alleen nog maar uw melk of water in uw fles te gieten. Het is izy!

Werkt de Nomad™ Flessenwarmer ook met moedermelk?

Ja, de Nomad™ Flessenwarmer verwarmt alle soorten melk: moedermelk, zuigelingenmelk of zelfs koemelk... Door de langzame convectieverwarming blijven de voedingseigenschappen van moedermelk behouden. WAARSCHUWING: Verwarm geen bevroren moedermelk.

Kan water rechtstreeks met poedermelk worden verwarmd?

Net als bij een klassieke flessenwarmer is het sterk aan te bevelen om eerst het water te verwarmen, het in uw fles te gieten en dan uw poedermelk toe te voegen.

Hoe lang duurt het om melk of water te verwarmen?*

De Nomad™ Flessenwarmer heeft 5 minuten nodig om 150 ml melk of water (bij kamertemperatuur 20°C/22°C) tot 37°C te verwarmen. Zodra de temperatuur bereikt is, stopt de flessenwarmer met verwarmen en zal hij deze temperatuur handhaven. De opwarmtijd varieert naar gelang van de hoeveelheid vloeistof, de begintemperatuur en de gewenste temperatuur.

Houdt de Nomad™ Flessenwarmer water of melk warm?

De Nomad™ Flessenwarmer heeft een warmhoudfunctie. Wanneer hij 100% opgeladen is en na de eerste keer verwarmen, kunt u uw water of melk 6 uur lang op minimaal 37°C houden. U hoeft alleen maar de flessenwarmer verwarmer aan te laten staan. Deze functie kan ook gebruikt worden als hij aan het opladen is. De autonomie varieert naar gelang van de lading van de batterij en de gewenste temperatuur.

Kan ik de Nomad™ Flessenwarmer gebruiken terwijl ik hem oplaad?

De Nomad™ Flessenwarmer kan ook als een gewone flessenwarmer gebruikt worden, zodat u uw water of melk kunt verwarmen terwijl hij aan het opladen is. Het voordeel is dat de opwarmtijd korter is.

Wat is de capaciteit van de Nomad™ Flessenwarmer?

De Nomad™ Flessenwarmer heeft een capaciteit van 240ml. De maximaal geregistreerde graduatie is 220ml.

Hoe moet ik de Nomad™ flessenwarmer bijvullen?

De Nomad™ Flessenwarmer wordt opgeladen via een USB-C-aansluiting (kabel meegeleverd). Het is aan te bevelen een lader van het type "snelladen" van minstens 10W te gebruiken, zodat de oplaadtijd optimaal is. Na een volledige lading van 5 uur heeft de Nomad™ Bottle Warmer een batterijlevensduur van 6 uur. U kunt uw melk gedurende die tijd op temperatuur houden of het equivalent van 5 flessen bereiden.

Hoe maakt u de Nomad™ flessenwarmer schoon?

Gebruik een flessenborstel met zeep en warm water om de binnenkant van het roestvrijstalen gedeelte schoon te maken. Na het schoonmaken laat u hem drogen. U kunt de Nomad™ Flessenwarmer tussen de gebruiksbeurten door met schoon water schoonmaken of afspoelen als u hem buitenshuis gebruikt. LET OP: Dompel de flessenwarmer niet onder in water en doe hem niet in de afwasmachine.

Hoe moet de Nomad™ Flessenwarmer gesteriliseerd worden?

Vul het met kokend water en laat het 10 minuten zitten. Na de sterilisatie laat u hem drogen op een schone, droge plaats. WAARSCHUWING: Dompel de flessenwarmer niet onder in water.

Wat is de inhoud van de doos?

De Nomad™ Flessenwarmer wordt geleverd met zijn USB Type C voedingskabel, een opbergetui en een bedankkaartje met een QR-code. Hiermee krijgt u toegang tot zijn gebruiksaanwijzing.

Dit is een standaard cookiemelding die u eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID