Onze geschiedenisizybaby - hier begint uw gezinsleven

Men wordt niet als ouder geboren, men wordt ouder

Het is nooit gemakkelijk om nieuwe dingen of nieuwe gebruiken te leren. Leren lopen, leren fietsen, leren lezen of zelfs schrijven, een tweede taal leren of leren autorijden wat dat betreft. Wat is het moeilijkste dat wij geleerd hebben? Laten we proberen herinneringen op te halen. Elke keer dat wij die uitdaging konden overwinnen, was dat omdat er iemand aan onze zijde was om ons te steunen, te helpen en te begeleiden.

Ouder worden is geen uitzondering. Of het nu voor de eerstgeborene is of voor de jongste, het is altijd iets nieuws. Het lijkt gemakkelijk, maar ouder worden vergt tijd, energie en vooral steun voor vader, moeder en vooral de baby.

izybaby heeft als doel u te helpen, te begeleiden, te steunen, maar vooral, het leven met uw baby gemakkelijker te maken. Wij hebben echt die wil en die inzet, als het om alle ouders gaat, want achter izybaby staan een mama, een papa en twee kleintjes.


Ouders op zoek naar vrijheid en vrede

Ons kind is vorig jaar geboren. Het was een van de mooiste momenten van ons leven en ook het meest vermoeiende. Papa (hoofd van de verkoop) en mama (opvoedster van jonge kinderen, directrice van een crèche), wij dachten dat wij sterk en medeplichtig genoeg waren om de behoeften en het dagelijkse leven van onze mini-us te beheren. Hoe naïef! Eenmaal uit de kraamkamer, kunt u uitslapen wel vergeten! Uitstapjes naar restaurants, avondjes met vrienden en lange uitstapjes zijn zulke hoofdbrekens geworden, dat wij ze opgeborgen hebben, bij onze verre herinneringen...

Ouder worden is een emotionele en fysieke omwenteling. Gebrek aan tijd, gebrek aan slaap, stress... Maar met zoveel liefde in het vooruitzicht! Maar als moderne en verbonden ouders, ver in de dertig, hebben wij besloten een onderzoek in te stellen en ons dagelijks leven met een baby te vereenvoudigen en de controle over ons leven te hervatten.


Eerste opdracht: Verwarm de fles van de baby overal en altijd!

Om de 2 à 4 uur was het hetzelfde geval: zodra de eerste tranen vielen, was het rood alarm! Alles draaide om het klaarmaken van de fles. Thuis nog (min of meer) onder controle, kwam eenmaal buiten de hoofdvraag naar boven: Hoe de fles van de baby klaar te maken en vooral... op de juiste temperatuur ?


izybaby brengt de Nomad™ flessenwarmer tot leven

Hier zijn wij dus op zoek naar DE oplossing om de fles te verwarmen, via een "zero constraint" modus. Wie weet ? Met zo'n accessoire zouden wij een schijn van vrijheid en wat rust kunnen vinden.

Wel, er is een probleem! Het schijnt dat geen enkel merk medelijden heeft met de ouders, die zonder stress uitstapjes naar de keuken of een etentje met vrienden in het restaurant willen vermijden. Natuurlijk zijn wij de zogenaamde "draagbare" flessenwarmers tegengekomen, maar wij waren nog steeds afhankelijk van een stopcontact, een externe batterij, een bij benadering (en traag) verwarmingselement, adapters of een enkel flessenmerk. Niets efficiënter of praktischer?

Het is echter niet zo ingewikkeld om een ECHT draagbare en een draadloze flessenwarmer te maken!

Hé... Zijn wij een nieuwe sleutel aan het ontwerpen die essentieel is voor ons dagelijks leven?

De Nomad™ Flessenwarmer zal de eerstgeborene van de izybaby familie zijn

Zie meer

Een reeks producten, die uniek en vernieuwend is en uw leven met de baby gemakkelijker maakt

Dankzij onze beroepservaringen in de kinderjaren en in de handel, vormen wij het perfecte team om de fysiologische behoeften van een zuigeling te combineren met een praktisch hulpmiddel voor de ouders. Met aandacht voor de reële behoeften van de ouders en hun kind, lanceren wij het izybaby avontuur: een start-up van producten die uw dagelijks leven met baby gemakkelijker maken.

Wij kunnen ons eindelijk wortelen in een universum, met zachte lijnen en gepoederde kleuren... Een wereld waarin kinderopvang vernieuwend, modern, praktisch en duurzaam wil zijn...Dit alles, schattig!

Spreekt dit idee u aan? Wij gaan dus werken aan andere producten die u zullen vergezellen en helpen in uw dagelijks leven met de baby!

Tot binnenkort!

Cyria, David, en kinderen!

Dit is een standaard cookiemelding die u eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID